* Gratis verzending bij bestellingen vanaf €60,-.

Wishlist

Garantie

Alle bestellingen boven de €60,- in Nederland & België worden gratis verzonden. Bestellingen onder de €60,- betaald u in Nederland €4,95 verzendkosten en in België €6,95. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling kosteloos af te halen in onze winkel tijdens onze openingstijden.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten bij ons kenbaar te maken door deze naar ons te mailen inclusief foto’s van de klacht over een van onze artikelen naar [email protected]

U kunt ook langskomen in de winkel met uw klacht of telefonisch contact met ons opnemen (0165-532656).

Wij streven ernaar om uw klacht over een product binnen 14 dagen te beantwoorden.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

ACCOUNT
Wishlist
Wishlist
Inloggen
Herstel je wachtwoord

Wachtwoord vergeten? Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in. U ontvangt per e-mail een link om een ​​nieuw wachtwoord aan te maken.

SHOPPING BAG 0

De waardering van www.riobello.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.