* Gratis verzending bij bestellingen vanaf €60,-.

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Wishlist

Onze mooie collectie schoenen volgt de laatste trends als het gaat om modieuze materialen, modellen en uitvoeringen

Welkom bij Rio Bello Schoenen, onze mooie schoenenzaak met hoge kwaliteit schoenen te Roosendaal. Onze mooie collectie schoenen volgt de laatste trends als het gaat om modieuze materialen, modellen en uitvoeringen. Bij Rio Bello vindt u gegarandeerd de beste schoenen. Zeker ook voor schoenen met verwisselbaar voetbed (steunzolen) , en schoenen in breedte maten G t/m M is de zaak uitstekend geschikt. Rio Bello staat bekend om de persoonlijke benadering door ervaren personeel, de zaak waar de klant nog koning is en waar service hoog in het vaandel staat. Rio Bello hoopt dan ook de zaak nog in lengte van jaren te mogen voortzetten met prachtige collecties voor de moderne man & vrouw.

Historie

Antony Voorheijen begon op 2 september 1975, een schoenenzaak in het pand van Leen Bakker aan de Wilhelminastraat. “We waren de eerste ketenwinkel in Roosendaal. Onze collectie bestond uit voordelige dames- heren en kinderschoenen. Naast de schoenen, verkochten we ook sportkleding, trainingspakken, rugtassen en aanverwante artikelen. Rio Bello was ook de eerste winkel waar de jeugd alles van Ajax, Feyenoord en PSV kon kopen. Van schoenen tot shirtjes en van drinkmokken tot sporttassen. Op een gegeven moment wordt de keten opgeheven en gaat Voorheijen als zelfstandig ondernemer onder dezelfde naam verder.

Familiebedrijf

In 2001 verplaatste het bedrijf zich naar de Molenstraat. “In dat jaar besloot dochter Jeanine Voorheijen het stokje van haar vader over te nemen. “We hebben heel veel vaste klanten, die maar al te goed weten dat ‘hun schoen’ altijd in de collectie die we verkopen te vinden is. Ze zijn niet alleen vaste klant bij ons, maar zeker ook merkvast. Daardoor wordt ons advies ook nog eens persoonlijker. Dat het familiebedrijf ook in de nabije toekomst op de ingeslagen weg voort zal gaan, blijkt wel uit het feit dat dochter (van Jeanine) Nienke ook in de winkel is komen werken. “Ze houdt zich naast de in- en verkoop ook bezig met de social media en verzorgt de website van de winkel. En we werken samen met 5 verkoopsters die doorgaans al jaren aan ons bedrijf verbonden zijn”, besluit de trotse onderneemster.

Spaarsysteem

Bij aankoop van een paar schoenen kunt u sparen voor een leuke korting. Bij iedere €10,- krijgt u een punt, bij 45 punten krijgt u €20,- korting op uw aankoop (mits deze niet meer geruild of geretourneerd hoeven te worden). De gespaarde punten zijn niet inwisselbaar voor contanten. Uitgezonderd van het sparen van punten zijn afgeprijsde artikelen.

Bereikbaarheid

Rio Bello schoenen bevindt zich in de Molenstraat net buiten het centrum van Roosendaal. Voor onze winkel is er kort betaald parkeergelegenheid. In de omgeving zijn diverse parkeergarages te vinden. De winkel ligt op een 12 minuten lopen van het station Roosendaal.

SHOPPING BAG 0
De waardering van www.riobello.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 18 reviews.

VAKANTIE

Wegens vakantie is het tijdelijk t/m 08-07-2024 niet mogelijk om webshop bestellingen te plaatsen. 
De winkel is volgens onze reguliere openingstijden geopend.