* Gratis verzending bij bestellingen vanaf €60,-.

Wishlist

Verzending

Alle bestellingen boven de €60,- in Nederland & België worden gratis verzonden. Bestellingen onder de €60,- betaald u €6,95 verzendkosten. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling kosteloos af te halen in onze winkel tijdens onze openingstijden.

Ruilen of Retourneren

Wij controleren bij de verzending van de bestelling altijd de staat van het product. Toch kan er onderweg iets mis gaan. 

Download hier het retourformulier. 

Uiteraard kunt u bestelde items retour sturen, met bijgevoegd retourformulier. Na levering van de order heeft u 14 dagen bedenktijd. Deze retour kosten zijn voor u. Retourneren in onze winkel zijn geen kosten aan verbonden.

Waar moet het aan voldoen?

De items die u retour stuurt moeten in de oorspronkelijke verpakking en zo origineel morgelijke staat zijn, voorzien van de originelen kaartjes en/of etiketten. Alleen dan kan het betaalde bedrag teruggestort worden op de manier waarmee u betaald heeft. Uiteraard kan u gebruik maken van uw ‘herroepingsrecht, het wettelijke modelformulier wordt met de bestelling mee verzonden. U kan dit formulier gebruiken om binnen de 14 dagen van uw aankoop af te zien. Na melding heeft u 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. De terugbetaling verloopt dan zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, mits het product door ons ontvangen. 

U heeft recht op het volledige aankoopbedrag, de verzendkosten van de retour zijn voor u. Indien u meer doet met de producten dan alleen het beoordelen daarvan (om te kijken of u het wil houden) en daardoor schade aan het product ontstaat, dan bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk. U mag de producten beoordelen zoals in een winkel ook mogelijk is.

Hoe lang duurt het?

Zodra de retourzending bij ons ontvangen en verwerkt, word het bedrag zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort. Indien u op uw retourformulier heeft aangegeven dat u een andere maat wilt wordt u die toegestuurd indien beschikbaar. 

Indien u met een creditcard betaald heeft wordt het bedrag gestorneerd op uw creditcard. Dit houdt in dat het bedrag in mindering wordt gebracht op uw volgende maandafschrift. Dit kan een paar dagen duren, afhankelijk van uw financiële instelling. 

ACCOUNT
Wishlist
Wishlist
Inloggen
Herstel je wachtwoord

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

SHOPPING BAG 0

De waardering van www.riobello.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 9 reviews.

50% KORTING OP TOPMERKEN

De hele maand juli profiteer je van hoge kortingen.